Hirdetés
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
shaggy
üzenetére
Én végül ideiglenes megoldásként (megoldás?... hagyjuk) azt csináltam, hogy kimásoltam a start menüben tárolt nem metrós alkalmazások parancsikonját a desktopon egy mappába, aminek az a neve hogy start menü :/
Ezeket:
.user/appdata/roaming/microsoft/windows/start menu/programs
c:/programdata/microsoft/windows/start menu/programs
Hát egyelőre ennyi. Legalább el tudom érni a programjaimat.
Dühítő, és elkeserítő, de ez van. Úgy érzem, hogy a win10 ugyanúgy vonul majd be az informatikai történelembe, mint a vista. Azaz rosszabbul szerintem. -
válasz
shaggy
üzenetére
Ugyanez van nálam is!
Én lefuttattam az itt a topikban ajánlott pwershelles módszert, épp az előbb, azóta egyáltalán nincs start menü. Ha rákattintok, darál egy kicsit a gép, mintha csinálna valamit, de nem történik semmi. Újraindítás után se. Annyi, hogy letörölt néhány ikont (remélem, csak ikonokat...) a tálcáról, amik oda voltak téve gyorsindításnak).Nagyon jó lenne ha megjavulna, mert ez a munkára használt, irodai gépem.

Találtam egy ilyen cikket:
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-10/windows-10-recovery-optionsHogyan tudnék visszaállni win7-re? Mivel ez a start menü - gépház stb nem érhető el, mivel nincs start menü.
-
válasz
shaggy
üzenetére
Üdv!
A Windows.old mappára csak akkor van szükséged, ha a frissítést követő 30 napon belül esetleg szeretnél visszaállni a 8.1-re. Amennyiben nincs ilyen szándékod, akkor törölhető, hogy ne foglalja fölöslegesen a helyet. A legbiztosabb módja a törlésnek, ha rábízod a Winre, konkrétan a lemezkarbantartóra, ott bejelölöd, hogy mit töröljön, azután leszedi a cuccokat. Utána még egy CCleanert is ráengedhetsz, és ha még mindig maradt valami ezekből, azt meg lehet manuálisan törölni. Én legalább is így csináltam.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Automata kávégépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 1TB 27%-os áfás számla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest