Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Troy.
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Pont erre van szükségem. Egy laptopra szeretnék külső házban lévő SSD-t dugni, amin futna Windows 10. Frissítések, internet kapcsolat nem kell ehhez a rendszerhez. Ezt Rufus-szal probléma nélkül meg lehet oldani?
-
Bluebess72
csendes tag
válasz
King Unique
üzenetére
Nincs igazad. Pontosan ezt teszem minden egyes teszt HDD-mmel. Telepít, gépből kiszed, használ. Minden alkalommal eszközök keresgélésével kezd, minden alkalommal driverezetlen, de a Win 10 ilyen szempontból iszonyúan strapabíró. Heti szinten legalább 10 gépen bootolok be vele, és bírja. Sőt (ezt mondjuk én sem értem) Asus gépeknél az sem érdekli, hogy UEFI, vagy CSM a telepítés. Indul mindkét módban. Szóval szerintem csinálja nyugodtan, menni fog az.
Pillanatnyilag annyira "okos" a 10, hogy hiába telepítve van, érzékeli, hogy USB-ről bootolt, és figyelmeztető ablakot dob, hogy ne húzd ki, ha jót akarsz. És ez azt hiszem Pro, vagy Home, de semmiképp nem Enterprise.(#94419) M@no
Köszönöm a választ, próbálkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő