Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz Geth #88287 üzenetére

Movax már megválaszolta úgy ahogy én is gondolom. De most, hogy említi külön jó megemlíteni a LibreOffice-t kb. 300 MB az egész telepítő - nem 1-2 GB és még millió patch az évek folyamán a legfontosabbakat tudja - word, excell, powerpoint kiváltása. kb. 2 perc alatt települ.

A Linux-hoz kisebb a merítés és úgy tudom vannak programcsomagok vagy valami hasonló alap dolgokra bőven elég. böngészés - filmezés - zenehallgatás ördögi körre elég. játék is fut rajta, dokumentumokat is meg lehet nyitni stb.

• movax

őstag

válasz Geth #88287 üzenetére

Én komolyan gondoltam, ez egy nagyon is segítő szándékú megoldási javaslat volt. Nem az utálat miatt szedtem le az uwp-apokat meg a store-t, hanem mert nem működtek és összecseszték a rendszert, tehát tisztán gyakorlati megfontolásból.

"mi van akkor, ha valaki nem akar 5-10-50 külső appot feltenni, és elég neki amit kapott (nem röhög, van ilyen!)?"

Hát akkor jön a szívás, az van, vagy legalábbis jelentősen megnő a szívás esélye. Másrészt egy TC-AIMP-PotPlayer-IrfanView feltétele max. 10 perc, utána viszont csend van és béke. Nem értem, miért kell ezt "nem akarni". :) Ja, és ezek nem appok, hanem stabil, rendesen megírt, használható szoftverek. A LibreOffice-t nem is írom bele, mert rögtön rámugranak, hogy az 1998-as 16bites számlázóprogram nem kompatibilis a táblázatkezelőjével.

De hát végül is mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja. Van, aki évekig szeret nyavalyogni, hogy szar a windows és van, aki megoldja és vidáman használja. :)

Új hozzászólás Aktív témák