Hirdetés
- SirRasor: Látásjavítás alapfokon
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Buckey #78707 üzenetére
Ez egyáltalán nem újdonság, ez a jelenség már az XP-nél is megvolt, ahogyan pl. a Windows 7-nél is. Szóval nem 1803-as fícsör, emiatt semmi értelme újratelepíteni.
Egyébként ilyenkor zárolhatja átmenetileg egy külső program (pl. HDS), vagy akár a Windows folyamata is a külső meghajtót, ezzel akadályozva a leválasztást. Nem hiába használom a korábbi válaszban említett külső programokat és az alábbi screenshot is jól szemlélteti ezt.
Amúgy meg a Linux sem kivétel, néha annál is előfordulhat ilyen. Ráadásul ott némelyik opció nem is teljes leválasztást, hanem csak a partíció lecsatolását csinálja. Az előbbinél pedig olyan bugok is előfordulhatnak, hogy leválasztás után fogja és újracsatlakoztatja az eszközt, tapasztaltam már...
-
Cs1csó
titán
válasz
Buckey #78707 üzenetére
Ezt én is utálom, nem is értem miért nincs erre egy olyan továbbilehetőség - amikor feljön ez az ablak - pl.: a folyamat erőszakos leállítása az eszköz leválaszthatósága miatt " ????? Rákattintok és utána le lehet választani ezt nem értem, vagy legalább írja már ki : MI AZ AMI HASZNÁLJA ami miatt nem lehet leválasztani.
Amúgy ajánlom figyelmedbe a hasonló szituációk megoldására: USB Disk Ejector ahogy nézegettem ingyenes vonalon ez a legajánlottabb, vagy nincs más és egy gép újraindítás.
-
Buckey
őstag
válasz
Buckey #78707 üzenetére
Újraindítottam a gépet, sikerült leválasztani. Megpróbáltam előidézni, hogy ne engedje leválasztani, de nem sikerült, most működik rendesen.
Közben meg ezt találtam:Kérdezem én, hogy most normális ez a rendszer? XP, meg 8.1? Nem is volt a közelében olyan korból származó hardver meg szoftver, főleg nem switch!
Vagy még mindig az őskorban tartunk? Mert akkor buheráltam ennyit a gépet, mikor XP, Vista meg Win7 volt, hogy azért ne omoljon össze hirtelen nagy terhelés hatására. Vagy ha mégis, akkor előtte legalább tudjak róla..
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows 11
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Mikrotik routerek
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OLED monitor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő