Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
A W10Privacy nem szeretem, mert az mindent rám bíz, mindent kézzel kell állítani. Hiányzik a csak a javasolt beállítások beállítása, mint ahogy az az O&O ShutUp10-ben megvan. Ha ezeket kategóriánként beállítaná és vastagon kiemelné, akkor azt utólag átnézve könnyebb lehetne kikapcsolni a mégsem kellett beállításokat, mint az összeset egyenként kipipálni.
-
movax
őstag
Ez így van, eléggé szétgányoltam én is a rendszerem és közel két év alatt, amióta fent van (nem is tiszta telepítés, hanem win7 upgrade) nem találkoztam olyan hibával, ami nem lett volna orvosolható pár perc alatt, betonstabil a win10. Nekem egyébként meggyőződésem, hogy a "gányolás" (egyébként nem gányolás, hanem megfelelő beállítás) teszi stabilabbá a cuccot.
-
Kékes525
félisten
Azaz te igazán gányoltad a rendszert.
Ezt félig komolyan mondom, mert a rendszernek, minden beavatkozás nélkül, alapból kellene stabilnak lennie. Ha ezekkel átállítom, akkor joggal mondhatják, azért vannak a hibák, mert "gányoltam" a rendszert.
Amúgy igazad van ezeknek az állítgatásoknak egy valamire való operációs rendszerben nem szabadna fagyási hibákat okoznia, legfeljebb valami, ami addig működött, azzal problémák léphetnek fel. De semmi több.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Path of Exile 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 5060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezt félig komolyan mondom, mert a rendszernek, minden beavatkozás nélkül, alapból kellene stabilnak lennie. Ha ezekkel átállítom, akkor joggal mondhatják, azért vannak a hibák, mert "gányoltam" a rendszert.