- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S. Szabi
őstag
válasz
Sub-ZeRo #68525 üzenetére
Ez van nálam is. Azért néztem be ide, van e másnál is ez a hiba. Nekem is full AMD gép. Kb minden 2-3. indításnál nem nyílik meg a Start, Reset, aztán jó megint.
Win10 Pro, Verzió: 1709, build: 16299.64, minden legfrisebb Driver, de gondolom inkább Windows hiba. Akkor türelmesen várnunk kell a javításra
De azt nem értem, ha rossz, akkor miért nem mindig rossz?
Más. Arra még mindig semmi megoldás, hogy a gyári Start menüben le lehessen cserélni a kitűzött csempék ikonjait? Nem tárolja ezeket valahol, ahol ki lehetne cserélni a képet vagy ilyesmi?
-
tomp
félisten
válasz
1703-nál nekem se volt még soha. A tavalyi kiadásnál(1703 előtti) volt összesen kb 3x ilyen hibám.
Nekem inteles vasam van. Én is írtam nekik. Még amikor kiadták és felraktam. Ők rögtön driver hibára hárították. Amióta megírtam nekik, hogy NEM és külföldi oldalak tele vannak ezzel a hibával, semmi reakció. Néma csend. Még annyi sem, hogy kivizsgálják.
Hallgatás=beismerés... -
törölt tag
válasz
Én is kb. három plusz restartot adtam egyik gépen egy tiszta telepítésnek, amire méltóztatott a start menü és értesítési központ előbújni. UWP alapok valószínűleg megzavarodnak a háttérben.
(#68523) Geth 111 GB SSD-n nekem csak ne foglalja a hibersys a gigágat. Ha valamit másnap folytatni akarok megnyitott programokkal, akkor csak sleep. Fast startup: SSD miatt bootnál nincs sok értelme. Ha használsz más rendszert is, bezavar a meghajtó zárolásával. Hátrányok > előnyök SSD esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged