Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
Köszi, de egyik kérdésre sem kaptam választ, ill. félreértettél.
1."Ez a gép" van megadva, de én azt szeretném elérni, hogy amikor a Start gomb melletti Fájlkezelő ikonra
kattintok, akkor a Letöltések mappa jöjjön fel (ne "Ez a gép", vagy a "Gyors elérés").
Windows 7 alatt, ehhez jobb egérgombbal az ikonra kattintva kaptam egy menüt, amiben ismét a Fájlkezelő ikonjára kattintottam jobb gombbal, majd a Tulajdonságokra. Ekkor felugrott a Tulajdonságok ablak, amiben meg tudtam adni a Cél elérési útvonalát. Windows 10 alatt ugyanígy hozzáférek a Tulajdonságok ablakhoz, csakhogy nem tudom módosítani a Fájlkezelő parancsikon elérési útvonalát, mert nem enged a szövegmezőbe kattintani.2. Pipa megvan, de nekem nem az kell, hogy miniatűröket lássak, hanem az, hogy Lista nézetben (vagy bármelyik nézetet használva) alul mutassa a kijelölt fájl előnézeti képet kicsiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kattintok, akkor a Letöltések mappa jöjjön fel (ne "Ez a gép", vagy a "Gyors elérés").