Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
quailstorm #55379 üzenetére
Régi gépemen nagyon sokáib tartott az IDE vezérlő végigszkennelése. Persze ezeréve nem volt !ár semmi IDE eszköz a gépben, csak SATA. de azért 4-5 masodpercig csinálta a semmit.
Én akkor raktam ujra a gépety amikor w7-ről frissitettem 10-re, akkor legyalultam mindent, és uefiben telepitettem ujra. Mostmar, hogy a videokartyam is uj, a legacy bios is ki van kapcsolva, tisztan uefivel bootol a rendszer, de, ahogy irtad, nemigazán mérhető, hogy gyorsabb lenne. Mivel ssd van a gépben, így, 2-3 masodperc, mire bejön a login képernő. De ez már w7-el is igy volt, a w7 bootolás közben nem volt ideje összeérni a boot animacióban a 4 szines windows abaknak, már be is bootolt.
De szerntem a w10 a bejelentkezés utan lassabban tölt be, mint korábban a hetes. Vagy legaábbis egyáltalan nem gyorsabban. Értem ezalatt azt, amikor a jelszó utan a desktop lenyugszik, és a hdd ledsem ég már folyamatosan.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Formula-1
- Tesla topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox Series X|S
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest