- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
King Unique #49372 üzenetére
Igen. más egy beta. Méghozzá szerintem leginkább abban, hogy jóval előbb kap újdonságokat és javításokat, mint egy stabil(nak nevezett).
Mert ugye az egyértelmű hogy nem kezdenek mindent előről minden egyes stabil után, hanem azt javítgatják, foltozgatják, fejlesztik. Ha netán valami nem úgy sikerül (az általam használt appoknál nagyon-nagyon ritka), akkor már kb ott is a köv., javított változat. Egy példa: aktuális foobar "stabil" (1.3.12) kijött kb 09.16-án. Aztán 2 napra rá egy beta (1.3.13beta1), ami többek között: "Corrected 1.3.12 regression causing certain DSP configurations to crash." - Na. Akkor most a 12-es "stabil", vagy az azóta is jól működő 13-as beta a jobb (ami pár napja beta2 már, új funkcióval)?
De pl. a chrome topikban is általában a stabilokkal vannak a problémák, beták meg mennek jól... MPC-BE-ből is vagy 4 hónapja jött ki a stabil. Nightly-k meg naponta jönnek... TotalCommander stabil 2015 szeptemberében! volt utoljára. Azóta egy csomó új dolog belekerült. Volt 17 beta, most RC1. Harmadik beta óta használom hiba nélkül. Akkor érdemes hónapokat/éveket várni?
Persze hogy külső program. Sosem mondtam hogy soha.
Mindig használtam, esélyes hogy mindig is fogok.
De nem mindig mindent lecserélve mindenáron, csakazértis.
Edge már bőven elég, hisz gyors és van adblock, ami nekem kell (hogy ne kelljen "külsős" virnyákkergető feleslegesen szabotálva/terhelve a rendszert
)
De filmre, zenére, képekre, fájlkezelésre mindig használtam külső appot...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest