- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
whited #40522 üzenetére
Én személy szerint nem vagyok híve az ilyen "karbantartó" programoknak, a legtöbbször több kárt okoznak, mint hasznot. Körülbelül olyanok, amikor a herbáriások győzködnek arról, hogy hiába érzed jól magad és vagy egészséges, te bizony el vagy savasodva és szarul vagy, akkor is ha nem. Idd ezt meg ezt mert ettől újra beindulsz és f*sza leszel.
Arra kell vigyázni, hogy tudatosan használd a gépet és nézni mit teszel fel (értsd: ne össze-vissza mindent agyatlanul, csak megbízhatóan működő, jól bevált fejlesztők termékeit használni). Csak olyat amire tényleg szükséged van és neked a mindennapi használatban könnyítés.
Nekem még sose volt problémám a sebességgel, hosszútávon sem. Pedig elég aktívan használom a gépet. -
DS39
nagyúr
válasz
whited #40522 üzenetére
megóvja a gépet, segítsen a sebességét megőrízni, hogy ne legyen tele szeméttel, stb
ehhez inkább olyan listát kéne írni, hogy mit nem rakok fel a gépre, hogy ne legyen tele szeméttel.
egyébként én személy szerint csak a CCleaner-t szoktam, azt is manuálisan futtatva időnként takarítani a registry-t, meg a cache és log, stb fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 2042
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest