Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Hogy a charm bar jó volt vagy sem véleményes igaz, én aki a tálcát is elrejti szeretem azt az irányt ami nem kell nem muszáj állandóan szem előtt, de könnyű legyen hozzáférni. Ez mellékes most, legalább a szerencsétlen charm bar és a jobb oldali panel egységes működés volt, nem öt féle mint most. Erre akartam célozni. A 8 inkább azért volt sokkoló mert a teljes képernyős appokat és startot erőltették. Visszatáncoltak belőle, csak most meg böngészni vagy képeket nézegetni nem tudsz full screen. Nincs átgondolva semmi sajnos. Na mindegy én már két dolognak örülni fogok 1. ha Redstone-nal az Edge-t kipofozzák bár ott is vannak olyan alapvető UI hülyeségek hogy sikítani lehetne. 2. És bugmentesítsék a rendszert, aztán az UWP WTF appokat igyekszem kikerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Parkside szerszám kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi