- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
válasz
King Unique #27273 üzenetére
Particionalo : Atmeretezni boven jol tudok a gyarival (az mas kerdes hogy kb palyafutasom alatt kb 10szer kellett ipari kornyezetben, csak a hobbimajmok szorakoznak ilyenekkel)
USB: Egyszer fordult elo velem olyan, hogy akasztott egy folyamat, elfelejtettem bezarni egy alkalmazast, bezartam, lehuztam, adat nem serult. Nem tudom mennyire kell balfeknek lenni hogy ilyenekbe rendszeresen belefusson az ember, es ilyen felesleges programot vasaroljon hozza.
3rd party: En is hasznalok, sysinternals cuccokat, treesize pro-t, keepass-t, powergui-t mert nem mindenben jo a gyari megoldas vagy nincs kedvem powershellben uj scriptet irni.
"Meg, mikor egy nagyobb tárolókapacitású lemezt kell vmi okból FA32-re formázni" - nem vagyok perverz, nem csinalok hulyesegeket
Nem akarok neked bizonygatni semmit, olyan hulyesegeket csinalsz a gepeden amilyet akarsz, ettol meg nekem meglehet a velemenyem rola. Levalaszto progiert fizetni cuki dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest