Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Egy reddites post fordítása, nem a kolléga "bűne"
#15147: " Foglalkozzunk a rendszerrel, beállításokkal." - miért, ezek nem azok
? Rögtön installkor kérdezi az alap privacy-kérdéseket a rendszer. Amennyi egyéb ismételt süketséget olvastam a topicban (sztem bőven 100 felett van azoknak a postoknak a száma, akik újra meg újra megkérdezik, hogyan kell/lehet tisztán telepíteni) - bőven belefér.
#15147: "Azoknak akik a fakebookon élik az éleket hiába magyarázod." - Ez a trend
. Amíg az ember relatíve demokratikus berendezkedésű országban él és az összegyűjtött adatregeteg nem kerül bűnözők kezébe (khmmm...), addig nincs nagyobb geb#sz, csak profit van az önként és dalolva átadott adatokból. Igyen windózt ebből persze max az insideres lát.
-
Amur
addikt
Nem az én irományom, az eredetit egy torrent fórumon találtam.
Amit én fűztem hozzá azt bizony ironikus felhanggal tettem, de aki tényleg komolyan veszi ezt a részét:
hajrá!
Én nem fogok pár percnél többet foglalkozni az alapbeállítások megváltoztatásán, csak amit muszáj.Egyébként nézem a Person of Interest sorit, és mivel a technika megvan hozzá, biztos vagyok benne hogy nem csak amerikában, hanem mindenhol müködik már hasonló rendszer.
Ha meg akarnak rólam tudni BÁRMIT (vagy MINDENT), akkor tökmindegy mit csinálok, úgy is sikerülni fog!
Az hogy az MS mit tud meg rólam, és mire használja, nem lehet olyan veszélyes mintha a magyar titkosszolgálat(fogalmam nincs mi a nevük) vagy a NAV tenné.
Ha lehet ilyet mondani: a microsoft-tól nem félek...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Küszöbön az androidos PC-k
- PlayStation 5
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Linux Mint
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest