- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Csupingo #147479 üzenetére
áá-áá nem nem!
Jól gondoltad!! Ez a hiba USB bootoláskor jön fel 1 darab Üres SSDvel!!! nem a régit próbálom feltámasztani!
Na és közben kipróbáltam a memóriákat és megint csak hűen magamhoz, nem olyan egyszerű a helyzet.
Ebben kérném a véleményetek mert én egyre biztosabb vagyok, hogy alaplap hiba.Tehát adott a gép, üres 1 db SSD vel, bedugva USB-re 1db Win10 pendrive.
Alapla Uefi-ben minden jól beállítva, Bootolás kikapcsolva az összes lehetőség, egyedül egyetlen egynek, hogy fixen mindig onnan bootoljon az UEFI Win10 Pendrive.4x8gb Corsair DDR4 volt benne Dual channelben. A 2 pár nem egyszerre lett véve hanem kb 1 év különbséggel.
Egyesével lepróbálva az első slotban, 2 memória modullal hibát kaptam!! 2 memória modullal elindult végre rendesen a telepítő USBről és biztosan UEFI-ként!
Érdekes mert pont úgy rossz 2 modul, hogy 1 -1 darab a külön párokból...
Na de itt még nincs vége az érdekességeknek, Tutira menve mind a 4 modult kipróbáltam egyesével több alkalommal, úgy tűnt tényleg az a 2 rossz ami, és 2 jó.
Namármost akkor tovább gondoltam, a 2 jót beraktam dual channelbe , indítom a gépet és ismét ugyan ez a hiba! Na de várjatok!
Többszöri próbálkozásra sem bootolt be a telepítő a 2 jó memóriával. DE ha manuálisan bootoltatom, a boot beállításokból akkor bezzeg bebootolt a telepítő...
Vélemény?
Szerintetek is inkább alaplap?
Köszönöööm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest