Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kiskokó

veterán

válasz Csupingo #147479 üzenetére

áá-áá nem nem!

Jól gondoltad!! Ez a hiba USB bootoláskor jön fel 1 darab Üres SSDvel!!! nem a régit próbálom feltámasztani!
    Na és közben kipróbáltam a memóriákat és megint csak hűen magamhoz, nem olyan egyszerű a helyzet.
    Ebben kérném a véleményetek mert én egyre biztosabb vagyok, hogy alaplap hiba.

Tehát adott a gép, üres 1 db SSD vel, bedugva USB-re 1db Win10 pendrive.
    Alapla Uefi-ben minden jól beállítva, Bootolás kikapcsolva az összes lehetőség, egyedül egyetlen egynek, hogy fixen mindig onnan bootoljon az UEFI Win10 Pendrive.

4x8gb Corsair DDR4 volt benne Dual channelben. A 2 pár nem egyszerre lett véve hanem kb 1 év különbséggel.
    Egyesével lepróbálva az első slotban, 2 memória modullal hibát kaptam!! 2 memória modullal elindult végre rendesen a telepítő USBről és biztosan UEFI-ként!
    Érdekes mert pont úgy rossz 2 modul, hogy 1 -1 darab a külön párokból...
    Na de itt még nincs vége az érdekességeknek, Tutira menve mind a 4 modult kipróbáltam egyesével több alkalommal, úgy tűnt tényleg az a 2 rossz ami, és 2 jó.
    Namármost akkor tovább gondoltam, a 2 jót beraktam dual channelbe , indítom a gépet és ismét ugyan ez a hiba! Na de várjatok!
    Többszöri próbálkozásra sem bootolt be a telepítő a 2 jó memóriával. DE ha manuálisan bootoltatom, a boot beállításokból akkor bezzeg bebootolt a telepítő...
    Vélemény?
    Szerintetek is inkább alaplap?
    Köszönöööm!!!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés