- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs.
Kb. 3 hónapja kotorásztam a biosába.
Mert bár fel tudtam pakolni a W10 mellé egy Ubuntut, nagyon makacsul ragaszkodik a Winhez, azaz az Ubuntut csak 8-10 próbálkozás után volt hajlandó bebootolni. Akkor viszont napokig hibátlanul ment.
Mondom körülnézek a biosba, napokig állítgattam mindent amit értelmesnek éreztem.
Mivel az usb telepítő pendrivéről ugyanilyen szívás volt a boot, ki-be dugdosás és 10. "elkapta" és akkor lefutott hiba nélkül a telepítés.
Mondom az usb lehet a ludas, kikapcsoltam az XHCI-t, és amikor az entert megnyomtam, akkor villant be hogy az AHCI mode meg alapból disable.
És snitt, ezzel bios szinten letiltottam az összes usb-t.
És nincs rajta semmi más csk usb. Így nincs bill, egér, egyáltalán semmi sincs. A gép elérhetetlen kívülről.
A 3 hónap alatt mindent amit felleltem a neten megpróbáltam, semmi nem vezetett eredményre. Ezt a biost nem lehet resetelni sehogy, csak a teljes uefi firm újraírásával.
Ami meg is történt , a gép hibátlan de azóta a 4G ramból csak 2-t lát. Mivel a neten ez az egy bios van fennt és az a 2 gigás változathoz való.
Ki lehetne olvasni az eredeti bios dumpot, le is van mentve de ember a talpán aki abba megtalálja azt a sort amivel vissza lehet kapcsolni az usb-t.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest