Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
isti732712
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Most van a legközelebb a földhöz a Jupiter, no meg aztán volt napkitörés is
Egyébként nálam is adott a friss rendszermentés, így nem téma,ha valami gebasz van 3 perc alatt visszaállítok mindent oda ahol volt,ezt szerintem így kell csinálni,nálam ez a rendszermentés már alap dologgá vált! Nem túlzottan akartam felrakni ezt a frissítést mert ugye választható, tehát nem olyan besorolású, hogy okvetlen kellene, de fúrdalt a kíváncsiság, ahogy itt olvasgattam hogy másoknak gondjai vannak vele!
Ezért felraktam! Ha mondom valami geba van nincs gond visszaállítom a rendszert, de szerencsére szépen fel ment pillanatok alatt!
Attól még persze előfordulhat, mint ahogy elő is fordul, hogy más felhasználóknál, egyéb okok miatt ez gondot okozott vagy okoz,de én itt nem hinném hogy ez tömeges probléma lenne! De ha tévednék akkor majd kijavítanak!
Csak holdfogyatkozás ne legyen mert akkor meg a Vénusz fog bezavarni a fényével, a kisgöncölről nem is beszélve!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8G I 16-256 v. 32-512 I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest