Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
King Unique
üzenetére
"de W8 óta SSD-knél a meghajtóoptimalizálás általánosan = trimmelés"
Igen, ezért néztem rá az eseménynaplóra, és ott külön szerepel a C meghajtóra az optimalizálás, és külön a töredezettségmentesítés.
Mint, ahogy a D meghajtóra (ami egy 1TB-os HDD) is kiadja a töredezettségmentesítés után a Trim-et is, ami hibaüzenettel megáll.
Én is olvastam, a korábban linkelt cikkben, hogy az SSD defrag az nem pontosan ugyanaz jelenti, mint HDD esetén, de az egész onnan indult, hogy ezt legfeljebb havonta egyszer csinálja meg a rendszer, az utóbbi időben viszont, mivel nem jegyzi be az utolsó futás idejét, ezért minden alkalommal végigcsinálja. -
OldMike
őstag
válasz
King Unique
üzenetére
Itt van három képkivágás, ami mutatja a helyzetet:

A történetet OFF-ba teszem, mert nem W10.
Az alaplaphoz a gyártó külön adott letölthető, és Preinstallal telepíthető AHCI drivert. Ezt a W7 telepítéskor az F6 megnyomása után lehetett telepíteni. Elkövettem azt az óvodáskori hibát, hogy nem csomagoltam ki az exe állományt (akkor lett volna az a könyvtár, amit be kellett volna tallózni), így nem lett AHCI funkció a BIOS-ban. A W10 telepítéskor próbáltam volna, de az F6 nem működött, tehát most sincs AHCI a BIOS-ban. Ezért nem lehet a TenForums szerintieket sem megcsinálni.
Ezért a kérdés, hogy ha W10-em HDD-nek érzékeli, és feltehetően valódi defragot csinál, akkor inkább kapcsoljam-e ki?
PS: a teljesítmény első pillanattól 80%, aminek szinte biztosan az AHCI driver hiánya az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux kezdőknek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Wuthering Waves
- Robotporszívók
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest