Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
válasz
liszi70 #101738 üzenetére
A másik topicban a szerencsétlennek 10+ terra adata lett betitkositva,szal lett egy csomo hdd kapacitása mert az életben nem fejti vissza
1 példa ha nincs jelszavad a shareken a public ,ip cimed elég és ovodás tudással máris nézhetik a gépeid tartalmait de jobb esetben még irási jogot is mellékeltek
A virusok kártevök ennél joval többet tudnakNekem a kedvecem a play to funkcio,a nem védett hálokon ott virit a dlna kliens pl tv,nálam jobb gomb és play to.... az eszköz neve ami lehet a világ tulfelén is majd szo nélkül felcsendül az általam inditott media ami ált zsir lajcsi dáridoja régröl amikor kellően izzadt
-
Geth
veterán
válasz
liszi70 #101738 üzenetére
Amiket írsz, az egyáltalán nem fontos az userek szerintem 90%-ának.
Igen, tapasztalom hogy a biztonság a userek 90%-ának egyáltalán nem fontos.
Csak aztán amikor jön a baj (tudom tudom, soha nem jön, hiszen 3,2 millió éve használod és nincs baj), akkor jön a brühühü.
A stílusomért elnézést, valamiért mindig ilyenre vált amikor komoly szakértőkkel vagy érdemi hsz-el találkozom.Köszönöm a jókívánságot, igen, használni fogom, és sokan használni fogják még sokáig.
Szervezzetek valami eseményt hogy megünnepeljétek a rég elfeledett tökfelesleges overheadet amit Ti bezzeg a mai napig pörgettek, dress code: XP-s pulóverA csingcsung eszközök sajnos ilyenek, a gyártók is csesznek foltozni, érdemes nem az alzáról venni lejátszót vagy nas-t, de hát az túl bonyi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Hardcore café
- Vicces képek
- Xbox Series X|S
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest