- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asanci
csendes tag
válasz
zolee001 #101728 üzenetére
Még 1x kipróbáltam: az egyik gépen akkor is megy a megosztás, ha nincs engedélyezve az smbV1, de a másik (újabb) gépen ha letiltom, nincs megosztás, tehát újra kellett engedélyezni.
Miután sikerült kisakkozni, melyik név/jelszó páros kell a megosztáshoz, elfogadom, hogy kell a jelszó. További szép napot! -
válasz
zolee001 #101728 üzenetére
"nem ajánlott megoldást követtél,az smbV1 eleve nem kell csak az XP klienseknek......."
Sok olyan lejátszó van, ami nem ismeri csak az smb 1-et. Nincs más megoldás, használni kell, ha "ajánlott", ha nem. Bár nem tudom, mi a baj vele, minden gond nélkül használom vagy 8 éve a belső hálómon. Tudom, tudom, valami biztonsági rést találtak ki, hogy újabb készülékeket lehessen eladni az usereknek.
Tényleg bajban leszünk sokan, akik régebbi, de tökéletesen működő médialejátszót használnak, ha megszüntetik az smb1-et. (Még nem történt meg szerencsére, csak az alapértelmezés helyett választhatóvá tették.)
"A megosztásoknak pedig adjunk jelszot,nem véletlenül van kitalálva"
Persze, adjunk, ha akarunk adni. De ne legyen kötelező.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest