Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
Ja!!! :DD
-
dzsoni
senior tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Mint írtam a dolog nem kizárt :DD
Sikerült belenyúlnod! -
burgatshow
veterán
Az egyik haveromnak a 2 éves abit alaplapja pl. nem tudott bootolni! Ez akkor derült ki amikor felakartam neki tolni a Mandrake linuxot! :U
Na mondom netre fel, bios update! Ez ok most már tudott bootolni! Várjál ekkor + kiderült hogy a szintén 2 éves asus cd rom nem udta kezelni a mandrake 1-es cdjet!
Lol! mondom! Jo akkor nem szarakszunk én gépemből ki az lg be a másikba azt máris toltam fel neki a Mandraket! Ez az egész kb 7 óraba telt az installt is beletéve! -
ranger
csendes tag
Csak egy kis io.sys, msdos.sys command.com, atapi.sys, mscdex kérdése...
-
-
dzsoni
senior tag
1. Biosban az elsődleges boot cuccos legyen cd, a cd-be tedd be a winstall lemezt
2. Bootoláskor kiválasztod, h rendszerindítás cd-ről, köv menüpontban: rendszer indítása cd támogatással
3. commandpromptnál d: /enter/ (vagy a cd meghajtó betüjele), cd win98 /enter/, setup /enter/
4. a többi megy magától -
Pötyi
őstag
Akkor kéne kreálni egy másik w98-as géppel boot-floppyt, VAGY tölteni egyet a [L]http://www.bootdisk.com[/L] -ról...
-
look
csendes tag
Ja csak csórikám nem látja a szűz vincsitől a cd-t
-
Pötyi
őstag
SETUP :DD
-
Morzsi
csendes tag
Hogyan kell?Levan formázva a WINNYÓ!!Rendszer índitóóóó lemez helyén!!Mi a parancs a telepítés elínditásához!!!!!!Valaki Írja le!!!!Köszi/ :F
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Dark Souls sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Magisk
- Motoros topic
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest