Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
válasz
kraftxld #417 üzenetére
Win2000 alatt is naggyából ugyanaz ez a rasppoe eljárás a "használható" megoldás, pici módosításokkal... Felejtős mindkettő, mert túlzottan macerás. Inkáb beszereztem egy penti2-es gépet amin visítva elpirickál az XP!
Bár azóta már XP alatt becoptam az ie6-al. Google-zás közben elcsíptem valami vírusfélét ami noperc alatt lelakta a rendszert...Nem volt se win2000, sem pedig XP lemezről boot. Fellöktem egy 98-at, aztán már ment a win2000 boot is persze csak OS-en belül(még az XP boot mindig sehol...), utánna pedig sikerült szintén os alól fellökni az XP-t. Particionálni, formázni így nem tudtam, de legalább két oprendszer van a gépen!szerk: -egyébként a Win2000 nem megy mindenhol ahol a 98 még igen... példa: Penti1/336MHz/131MB SDRam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest