- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Aha, szóval a magyar billentyűzetet törölni kell, és eldugva bevarázsolni az angol alá? Hogy a rendszer ne lássa, hogy van magyar, de mégis legyen?
Valakinek a Microsoftnál elgurult a gyógyszere
Így miért nem lehetett megcsinálni? Ahogy pl. a Firefoxban, és az összes böngészőben megcsinálták, és tökéletesen működik?"Hát nekem a betűk mellett jobbra ott figyelnek a mappák"
Ja, most látom, tényleg ott vannak. De ha rábökök, akkor sem találom meg, mert behozza ugyanazt a start képernyőt, mint előtte volt. Nem áll jól ennek a start képernyőnek az 1920x1080 felbontás. Túl sok ráfér, de ami meg rajta van, az nem elég informatív. Persze, vehetem nagyobbra az ikonokat, de ne legyen már akkora az IE10 indító ikon, mint egy CD lemez -
leviske
veterán
D.Á. szerintem annyira nem örömködne, ha még többet felnéznék az oldalra.
Köszi egyébként, láttam is régebben a cikket, csak elfelejtettem. Ha minden igaz, akkor egy kijelentkezés vagy újraindítás után kéne váltania, igaz? Csak mert mindent úgy csináltam, ahogy leírtátok, és még mindig Zene/Fényképek/Időjárás, etc lapkákkal találom magam szembe.
(#8577) vlevi: Jaaaa.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Háztartási gépek
- Társasjáték topic
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest