Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
-
LOGOUT
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
Köszönöm a választ.
A mondat minden része érthető, azonban ha beírom nem történik semmi.
cmd-ben kell? Egyébként létrehoztam újra, ugyanazon partíción, ugyanazt a mappát, de fel sem kínálta a kikapcsolást, azaz úgy viselkedett, mintha minden oké volna.
Aztán mégis sikerült kikapcsolni, az eseménynapló ugyanúgyhozza. -
frankstork
aktív tag
Üdv!
Kérnék némi segítséget.
Vinyó csere volt, és a megosztást nem kapcsoltam ki, mielőtt a régi vinyókat kivettem.
2511-es eseményt jelez figyelmeztetésként: "A kiszolgáló szolgáltatás nem tudta elvégezni a(z) xyz megosztás ismételt létrehozását, mert a könyvtár (G:\xyz) már nem létezik. A megosztása törléséhez futtassa a "net share xyz /delete" parancsot, vagy hozza újra létre a(z) G:\xyz könyvtárat."Most már természetesen nem tudom kikapcsolni a mappamegosztást, hiszen megsincs.
Ennek ellenére hibaként kirakja.A másik, és ez már hiba: "A(z) \SystemRoot\SysWow64\Drivers\VD_FileDisk.SYS betöltését a rendszer blokkolta, mert nem kompatibilis a rendszerrel. Lépjen kapcsolatba a szoftver szállítójával az illesztőprogram kompatibilis verziójának beszerzéséért."
Eddig semmi baja nem volt...
Olvastam egy csomót, gyanítom, hogy a VD File Disk az valami olyasmi lehet mint a daemon, egyszer használtam.
Le tudom lőni?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest