Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Djuree
félisten
asztali ikonméretet hol lehet változtatni? sosem találom win7-ben. nem tudom miért kell így eltüntetni

-
Djuree
félisten
válasz
Laccoss
üzenetére
tehát akkor ha cserélek lapot akkor telefonon lehet újra érvényesíteni az oem-et? vagy akkor dobhatom ki az ablakon?
mert akkor lehet veszek egy oem-et. megérné ha a win7 is addig lesz érvényben mint az xp
márpedig sztem igen, jó ez a win7, vista már másnap nem tetszett, ment vissza az xp, gondoltam is hogy ez nem sokáig lesz érvényben és igazam is lett, de ez bejött mióta fent van fél éve kb. -
Djuree
félisten
üdv!
az oem és a dobozos között mi a különbség?
-
Djuree
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
nem mondanám. csak ebben az ultimate-ben annyi minden van, kíváncsi vagyok miket lehet állítgatni hogy jobb legyen a win
konkrét bajom nincs vele. hálistennek nem olyan mint a vista. azzal még ma is annyi bajom van hogy hihetetlen, az valami nagyon nagy baklövés volt az MS részéről 
-
Djuree
félisten
nincs valami tippek-trükkök akármi oldal win7-hez, hogy hogyan lehet gyorsítani, memóhasználatot csökkenteni, lapozófájlt állítani, rendszerbackupot kilőni, stb. stb.?
xp-hez volt sok, de win7-hez nem lelek...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
már úgyis 1 éves volt a rendszer, ráfért a szűz win...
ami nem jön, mert az sp2 szórakozik fent, és kitámasztotta az liftajtót

konkrét bajom nincs vele. hálistennek nem olyan mint a vista. azzal még ma is annyi bajom van hogy hihetetlen, az valami nagyon nagy baklövés volt az MS részéről