Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Nem tudom, de Vistánál láttam olyat, hogy bizonyos tuning rammal nem ment a gép, de csak Vista x64 alatt. Minden más OS simán. Az atomdrága Geil kiteket lecserélték ó'csó-de-jó Kingmaxokra és lőn csoda. Azóta fázom a tuningos kitektől picit. (Elég nagy gebasz volt, mert sok és drága céges gépekről volt szó, és csak az 5 év gari miatt kértek bele ilyen ramokat.)
-
Komplikato
veterán
válasz
Komplikato
üzenetére
Mivel közben kolléga részletesebben leírta ... amit írtam, az az OEM verzióra vonatkozik, nem a dobozosra. Mert ez valahogy lemaradt.
-
Komplikato
veterán
válasz
Kakumix
üzenetére
"1. Ha jól tudom a win7-es telepítők tartalmazzák a 32 és a 64bites verziót is."
Rosszul tudod, volt olyan W7 demo(!) amit ázsiában lehetet kapni, amiben így volt. A véglegesnél külön van." Ha feltelepítem a 64bitest majd kiderül, hogy mégsem OK, cserélhetem a 32bitesre?"
Persze, ha veszel másik liszencet.Az MS-től lehet új aktiválást kérni, ha mondjuk fő alkatrész meghalt (ált. alaplap), de nem akárhányszor.
-
Komplikato
veterán
Nem tud valaki segíteni? Hiába kapcsolom be a Catalystban (10.1) a Theatre módot, úgy csinál a rendszer, mint ha nem lenne bekapcsolva ... W7U/x64.

-
Komplikato
veterán
Tudna valaki tippet adni, hogy miként tudnék Theater módot használni W7U-x64 alatt egy ATI HD2600XT-n? Hiába van beállítva, nem adja ki a képet a másodlagos kijelzőre ...

Catalyst 10.1
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kuponkunyeráló
- Mesterséges intelligencia topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest