Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
quby
őstag
Segítsetek!
Véletlenül Totalcommander/társitásban hozzárendeltem az exe-khez egy progit ami nem tudja futtani az exe-t (utorrent) és egyszerüen nem tudom visszaálitani az exe futtatást. mindent utorrentel szeretne nyitni - persze nem megy. Na gondoltam leszedem az utorrentet, igy meg tallózó ablak nyilik hogy rendeljek hozzá progit. Semmi nem fut le ami exe. A regedit sem...
5let? -
quby
őstag
Javitsatok is ha nem jól tudom!
start->controll panel->hang->hangok->hangséma=nincsennek hangok! Ez esetben kussolnia kellene teljesen?? Akkor miért van minden hang???

-
quby
őstag
Hi All!
Win7 -el elérhető "hagyományos értelemben" a hálózat tallózása? Tehát monnyuk tartományban vagyok, de van a hálón még Workgroup, munkacsoport, kimiska munkacsoport, amik bárki számára elérhetőek (except win7 users
) gépekkel amiken teljes hozzáférésü megosztások vannak. A korábbi hsz-ekből jól értem hogy csak azonos munkacsoprtoban tudok tallózni?? Tehát ha át akarok látni a tartományból a Workgroup-ba akkor ki kell lépjek a tartományból????
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egy részvényes megszüntetné az Intel-USA üzletet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Micro Four Thirds
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest