Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
hogy lehet spec beallitasoknal a graf. megjelenitest legnagyobb teljeitmenyure venni luzereknel? /jogok valtas nelkul/
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
HI!
koszi eszt olvastam, de ubuntutol sem vagyok hasresve, aszem marad az xp
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
atom z520-ra rakott mar vki w7-et mennyire nyiogvenyeleso? /2g ram azert van benne /
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
negyedes
üzenetére
HI!
ne viccel ja belevago egy live-cd-t ozt emgoldva a dolog, nem a dd folyamtra kerdesztem ra ha nem mar a a masolat reakcioira
az aktivalas rogton felzalad lasd a mult heti esetet nem var semeddig
udv
neduddki
mod: arra leszek meg kivancsi hogy a su9600okhzo mit szol majd?:- ) de az igazi buli z520on nem tom merjem-e kiprbalni???:- )))
-
neduddki
nagyúr
válasz
cascada
üzenetére
HI!
nem ir ki semmitkiirja hogy aktivalva van oszt kesz /a multheti nem akara osszeszedni a kms szervert azon rugdoni kelelt kicsit es ott lattam/ amainal semmi nem votl egyszerun meg se jelent a aktivalso ize
udv
neduddki
mod: sfdrakex: campus: Telepítés után, aktiválás céljából el kell érni egy, erre a célra létrehozott, kizárólag a felsőoktatási internet hálózaton elérhető központi kiszolgálót, egy KMS szervert, a 152.66.10. x IP címen, a 1688-as TCP porton keresztül. Az aktiválás automatikusan történik.
mod: xp-nel votl, hogy 1xbol 1-2-t ujra kellet megot kopizni mert cseszett elindulni, de egyketn semmi
-
neduddki
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
HI!
kollegekollege... bof
duv
neduddki
mod: cascada: mivel 2001.nov30utan legalabb w98 kell a jogtiszta campushasznalathoz, a laptotyok melle adott pistak ezt bosegesen teljesitik igy asztan amig campus van addig jogtiszta mivel ezek tszcse-s gepek:- )))
a hallgatos dogot en nem tudom
-
neduddki
nagyúr
HI!
campusos w7-et dd-t mar vki? hogy brja?:- )
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
Fanfarok csendulnek angyalok szarnayi csapdosnak: megygyutt a campus win7
udv
neduddki
p.s. mar tegnap elott fefedesztem, csak idot kik tanyani az eslo probara:- )))
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eladási mérföldkő: 5 millió példánynál a Silent Hill 2 Remake
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Mikrotik routerek
- Diablo IV
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Játékok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Beszámítás! Asus ROG Strix Scar Edition G533Z notebook-i7 12700H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest