Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Rav3n02
senior tag
Sziasztok!
Sógornőm gépét kéne egy kicsit helyrepofozni, berakni egy két cuccot, meg újrahúzni egy komplett OS-t. Én Win7-et akarok neki feltolni, mert én is azt használom és minden tekintetben jobbnak tartom mint az Xp-t. Ő viszont parázik, hogy az általa használt programok, biztosan nem kompatibilisak a 7-el, mert valakitől ezt hallotta. Én pedig meg akarom nyugtatni, mert szerintem mindegyik kompatibilis, sőt ma már elég kevés (folyamatos fejlesztéssel, supporttal ellátott) program van ami nem kompatibilis az új MS OS-el konkrétan szerintem semennyi...
De nem akarok pontatlan infokat mondani, ezért ha valakinek van valami tapasztalata vagy info-ja ami szerint problémák akadhatnak az alább említett progik és a Win7 között az kérem ossza meg velem
Adobe programok CS2(PS, InDesign, Illustrator)
3DsMax
Autocad
InventorElőre is köszi

R
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xbox tulajok OFF topicja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crimson Desert
- Hálózati / IP kamera
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest