Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
Aktív témák
-
Zomb€€
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Feldobtam VMWare-t, tetszik is, viszont ez se a 3D karit használja ahogy látom. Hogy lehetne rábírni hogy ne vmi gagyi integráltat szimuláljon?
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hogy játszok vele az kicsit túlzás, de futottam vele pár kört.

A telepítésről annyit, hogy a merevlemezen van a rejtett partíció (100MB), C mint rendszer és adat partíció a végén. Win újra telepítéskor a hetes lemezével kitörlöm az első kettőt és az így keletkezett egy particionálatlan területre csak rámutatok és nyomok egy tovább gombot a telepítőben. Így mindig létrehozta nálam a rejtett partíciót is.
Clemi: nekem valószínűleg azért hozza létre így a rejtett partíciót mert az az aktív (és törölve lett), míg neked már volt a merevlemez elején egy olyan.
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung SyncMaster EX2220 Monitor kisfogyasztású Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest