Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Üdv!
A media centerrel kapcsolatban volna egy kérdésem. Az előző win telepítéskor a media centeren belül, vagy a filmek, vagy a dvd(vagy mindkettő) menün belül, volt egy olyan internetes TV szerűség. Nem nagyon tudom jobban leírni, remélem akinél van, tudja mire gondolok. Namost, akkor egy vodafone-os netem volt csak, így nem nagyon erőltettem. Most végre rendes net van, viszont közben újra lett telepítve a gép, és most nincs ez a menüpont az mce-ben. A windows frissítések mind fent(opcionálisak is).
Ha valaki tudja miről beszélek, elárulná, hogy lehet előhozni? Lehet nem érdemes, nemtudom milyen, de szerettem volna most kipróbálni, és rájöttem, hogy most meg nincs, és azért érdekelne a dolog..Előre is kösz

Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Videós, mozgóképes topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Warhammer 40.000
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest