Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
GtTdiPower
csendes tag
Sziasztok.
Egy elég összetett problémával fordulok hozzátok. Adott egy számtógép:
Gigabyte MA-790XT-UD4P
AM3 955BE
2x2gb ddr3
5850
Kinsgton SSDSzóval, valószínűleg magával az egész windows 7-el van gond az én esetemben, de külföldi fórumokon olvastam, hogy más is küzd az én problámámmal.
Van egy hangkártyám, ami sehogy sem akar rendesen működni a házimozimmal. Egy Razer Barracuda AC-1-es kártyáról van szó, rendes hivatalosan is elismert driver nincs hozzá WIN7-re, bár a razer oldalán van egy 2.24-es, az nincs rajta a hivatalosan is támogatott driverek között... na mind1.
Tehát, ha optikai kábellel rákötöm a gépet a házimozira, és átállítom Dolby Digital-ra a config menüjében a hangkártyának, akkor nem szól a center semmilyen lejátszóprogram semmijen alkalmazásának a hangjából, de a windows 7 gyári dolby teszt hibátlanul lefut... kipróbáltuk több driverrel, több újratelepítéssel, több gépben, a probléma nem szűnt meg, XP-s rendszerben meg persze minden hibátlan... Tehát, van e valakinek erre valami ötlete, megoldása? vagy most akkor pontosan mi van? hallottam, hogy a win7 optikai kimenetes hangkimenete nem szuperál a legjobban, na de hogy 1,5 hónapja nem tudtam rendesen hangot kicsikarni belőle, az már kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Valaki?
Előre is köszi!
Aktív témák
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os áfás számla - 0401BE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest