Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz
izomhod
üzenetére
Hát igen, nem egy mai darab már

A Nero 6 már a vistaval sem működött.A kezelőfelülete megszokható, bár még a vistánál vissza lehetett állítani a régi xp-s felületet, de itt már nem működik. Már lassan fél éve használom, és teljesen meg vagyok elégedve a kezelőfelülettel. Az asztalra pedig az jobb alsó sarokra kell kattintani az óra mögött. Én ezt használom, ikon nincs már rá. Vagy legalábbis nem tudom merre.
Nekem bevállt. Jó ötlet volt az ingyenes béta, mert felmértem, hogy tetszik és beruházok is egyre.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- PC Játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Új noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfa
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 6570B - i5-3G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Radeon I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest