Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Digital
addikt
Hali!
Itt is próbálkozom:
"Gondom van a Win7 beépített 8-as internet explorerével, bár firefox-al is (kipróbáltam az összes neves böngészőt, nem volt változás) ugyanaz a jelenség.
Bizonyos oldalak megnyitásakor (met.hu, nokia.hu) megnyitásakor megáll az explorer/firefox. Ilyenkor vissza sem tudok menni az elöző oldalakra. Mikor ezt csinálja kilép az msn is, le kell állítanom a böngészőt, majd kb 5-10 másodperc után újraindítani
Az Adobe flashplayer (activeX vezérlő) sem akart egyszerűen feltelepülni, csak firefox-al sikerült felraknom a 10.0.45.2-es verziót.
Mint kiderült a silverlight sem működik (rtlmost.hu)
Valami a portokkal lehetÖtlete valakinek?
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
Tyca
senior tag
-
Tyca
senior tag
ok, köszi mindenkinek a segítséget, utánanézek ennek a bill-es bekapcsolásnak
-
Lenry
félisten
ha az adatlapodon lévő p35 ds3l-ről van szó, akkor BIOS - Power Management - power on by keyboard
itt a password úgy működik, hogy beírsz egy max 5 karakteres jelszót, és bekapcsoláskor ezt elkezded gépelni, az utolsó karakter leütésekor fog indulni a gép
a keyboard 98 pedig akkor jó, ha van a billentyűzeteden Power gomb, ekkor ez fogja indítani a gépedelőfeltétel, hogy a billentyűzet kikapcsolva is kapjon áramot, ezt régebben egy jumper szabályozta, a te lapodon nem tudom, merre kell beállítani
ha esetleg valami nem lenne jó, akkor egy Clear CMOS után megint be tudod kapcsolni a házon lévő gombbal is a gépet[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
bajbal
tag
Sziasztok!Elég bonyolult problémával állok szemben.Várnék rá ötleteket mert eddig sehol sem kaptam választ. Decemberben vettem egy laptopot amire felraktam az innen letöltött Win7-et.( 32-bitest amelyiket a legtöbben töltötték le). A gép olyat produkál, hogy rendszertelen időközönként naponta 1-2-szer lefagy, kimerevedik a kép. Semmit nem tudok csinálni nem mozdul sem az egér, nem reagál a billentyűzetre sem, csak a reset segít.Gyakorlatilag csonttá fagy, volt olyan hogy filmnézés közben csinálta ezt. A kép ugymaradt de nem történt semmi. A gép már kétszer volt szervízben. Egyszer biost frissítettek, másodjára pedig azt mondták, hogy az oprendszer a hibás mivel nem gyárilag van felrakva.Ők állítólag mindent átnéztek és semmi gond nem volt a hardverekkel.Szerintem ez nonsens:-O
Azzal indokolták ezt, hogy a gyártó honlapján(packard bell) a win7 chipset driver hibás így nem lehet hozzá drivert találni csak akkor ha a gyárilag fel van rakva és hogy használjak vistát, amit nem akarok..... Találkozott valaki hasonlóval?
A gép egyébként:
Packard bell TJ61
AMD Turion X2 2,2 Ghz
3 gb
ati 4570
3gb HDD
Bocs, hogy ilyen hosszú lett a hozzászólás de a probléma is régen húzódik és szeretnék már megoldást.KÖSZÖNÖM! -
Tosee
őstag
válasz bajbal #17613 üzenetére
Szia!
Gondolom hogy letesztelték a szervízben...azt mondták
Mást nem is igen mondhattak volna csak, hogy tesztelték az alkatrészeket!
Bár ha a memória rossz lenne, akkor valószínűleg már a telepítésnél gondok lettek volna, és kaptál volna pár BSOD-ot is! Esetleg nem melegszik túl valami?
Esetleg gond lehet magával a win7-el is ha abból indulunk ki, hogy azt töltötted le amit a legtöbben letöltöttek! De ezt inkább nem boncolgatnám mert ez már warez téma ami tiltott! Más nem akkor addig használd vista-val, és ha adnak ki újabb driver-t, akkor újra megpróbálod win7-et!A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
j0zsef
tag
Üdv!
Nagyon mókás problémám van (jogtiszta Win7 Pro64bit).
Viszonylag gyakori BSOD memóriahibára hivatkozva, amely indoklás azért nonszensz, mert memtest semmilyen teszten semmi hibát nem talált, illetve a windows memóriaellenőrző akármije sem, amit a minap ajánlott föl a probléma megoldásaként a Műveletközpont.
Ha még valaki nem látta volna, innen indul:Gondoltam várok majd az SP1 megjelenéséig a formattal, de kb fél órája már egy ilyen is történt:
Ha bárki tud valami segítséggel szolgálni, azt nagyon megköszönöm :>
j0zsef
I will not buy this record, it is scratched!
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Igazából nem is win7-es a kérdés,de fogalmam sincs hova irjak.Probléma a következő.
A PC-m egy hete elég érdekes dolgokat művel.Az egész azzal kezdődött hogy tök váratlanul lefagyott GTA IV közben,de totálisan.Restart után csak a "Windows" inditása részig jutott el.A windows embléma lobog lobog de ugyhagy hatom akármeddig semmit se csinál.Gép kikapcs kb 10 percig utánna jobb esetben beindul.Betölt mindent aztán megint egy váratlan pillanatban lefagy,Ha várok 10 vagy 15 percet akkor ugy csinál mintha semmi sem történt volna és megy tovább minden,és ez pár percenként kezdődik előlről.Nagyon az alaplapra gyanakszom...szerintetek?
Azóta win reinstall is volt már,de semmi javulás... -
Gorneck
legenda
válasz Mariann294 #17622 üzenetére
Memtest vagy bármi más stabilitás teszt? Mert ez akár még ram és vga is lehet...
Gorneck#1239
-
j0zsef
tag
Megvolt, amióta ez a rendszer megy, tesztjelleggel használom a windows tűzfalat és a defendert (anno ZAfan voltam, de win7-tel nem klappol valamiért...), nem olyan rég futott le egy teljes teszt, órákon át ment és semmit nem talált.
-
félisten
válasz j0zsef #17619 üzenetére
Hali!
BIOS alapra, ne legyen húzva semmi, egyik 2G modult szedd ki, próba. Cseréld ki a másik 2G-s modulra(még mindig csak egy modul leygen), próba. Ha mindkét esetben eltűnik a hiba, és csak 2 modul esetén(DUAL-ban) jön elő, akkor az alaplap nem kezeli tökéletesen a Geil ramokat, bár ez a Giga lap támogatja emlékeim szerint.
Az hogy a memtest nem ír ki hibát, attól még szarakodhat a ram...
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
JetiRulez
őstag
Hali!
Az mennyire normális, hogy a rendszer (Professional x86) alapjáraton megeszik legalább 700 Mb memóriát? Nem nagyon találtam a fogyasztásról információt, vagy rosszul kerestem."Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
JetiRulez
őstag
Utána is jártam, csak akkor be kell látnom, hogy ez a cikk már jócskán elévült a Superfetch-re vonatkozólag.
Feltételeztem józan paraszti ésszel, hogy ez a rendszer is majdnem ugyanaz mint a Vista, csak más névvel és 1-2 javítással.[ Szerkesztve ]
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
j0zsef
tag
válasz Fire/SOUL/CD #17625 üzenetére
Igaz is, külön külön nem teszteltem őket, micsoda hanyagság...
Egyébként igen, elvileg jól kezeli őket, a Geil DDR3-asokkal van baja, de azt is meg lehet oldani némi pluszfesszel.
Köszi a választ!
-
Penge_4
veterán
Hi all!
Megoldható valamilyen registry beállítással, vagy akármivel úgy a Taskbar Preview funkció, hogy a tálcaikonra egyszer kattintva megnyílik valamelyik (mondjuk a legutóbb használt) ablak (tehát mintha ki lenne kapcsolva vagy csak egy ikon lenne) viszont a hoverre ugyanúgy feljöjjenek a kis előnézeti képek?
Tehát ugyanúgy viselkedne, mint normálisan, csak hoverre nem egy, hanem sok ikon jönne fel?
-
Gorneck
legenda
-
nagyúr
válasz JetiRulez #17627 üzenetére
Nálam 700-tól egész 930-40 megáig is mehet a ram. Általában olyan 800-at foglal. Ultimate 32 bit 2 giga rammal. De volt hogy 500-at is használt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Asifan
tag
Üdv! Van egy kis problémám videók lejátszásával win7 alatt. Az mkv és az m2ts videók szaggatnak, főleg ha felirat is van hozzá, szinte bármilyen lejátszó alatt. Milyen codecet playert ajánlotok? A videókártya lehet kevés? ati radeon xpress1100
-
titán
válasz Steelmanus #17643 üzenetére
Nekem is bezabalta a 32 bites ultimate a 800-1000mb-ot, igaz elotoltessel. En nem tartom soknak azt a 7-800-at.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Mariann294 #17640 üzenetére
Ezzel se lesz gond...akkor sztem vmi software-es kehe lesz...talán...
Gorneck#1239
-
nagyúr
válasz pincehely #17642 üzenetére
Tudom hogy kevesebbet fog, használtam én is 64 bites rendszert. Meg fogok is majd. Ott kb, 1,1-1,3 az alap. Kb.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Steelmanus #17643 üzenetére
Miért lenne sok a 700-900 mega? Nekem xp alatt 1 giga rammal volt 5-600 mega...
Szerintem tök korrekt a win 7 fogyasztása. Az előtöltés meg annyira nem hülyeség. Sokkal gyorsabban jönnek be a programok."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok
Win7 telepítés volt. Bootolás után megkérdezi, h melyik win7-et szeretném indítani. Hol találom azt a fájl-t, amit át kell írnom, h csak 1 szerepeljen?
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest