Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
Aktív témák
-
katt777
félisten
Van valami megoldása annak, hogy ne legyen minden felcsatlakozáskor újabb ás újabb hálózati kapcsolatom ua? Már vagy 8 Pannon GSM kapcsolatom van, és rühellem mindig a registry-ből törölgetni. Vistán, ha kikapcsoltam az aut. felismerést, szépen elnyugodott 1 db kapcsolaton, de ez a qrwa nem.
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.
Kicsit idegesítő az is, hogy Mail nincs, ahhoz megköszönnék egy olyan linket, amely nem netről installál, hanem offline telepítő, mert ezt sem találtam. Eszem ágában sincs úgy telepíteni egy rendszert, hogy közben a netre megyek, a többi levelezőprogram meg egy kalap szar, Thunderbird pl. még a postafiókok és a címjegyzék importálására is képtelen.
Előre is kösz, ha valaki tud megoldást a fenti 2 problémára.
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztrofotózás
- Elemlámpa, zseblámpa
- Padavan firmware
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kikapcsoltam a hálózatfelderítést is, de visszakapcsolta az új kapcsolattal, és sehol nem találok semmiféle megoldást a problémára.