Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv
Olyankor mi van, ha egy vadi uj laptopon a win11 azt irja, hogy end of life, mivel 22H2, de egyúttal nem is ajánlja fel a frissitést 24H2-re? Valahogy manuálisan kell rávarázsolnom?
-
Felteheted simán a win11-et tisztán, majd bejelentkezel az ms fiókodba, és a win10 licenszedet érvényesíti rá automatikusan.
Amúgy nagy vonalakban működik, van is olyasmi ami jobb benne, de tele van egyúttal apró fasságokkal és bugokkal is, szóval szerintem csak akkor térj át rá, ha nagyon viszket a dolog. -
Nem insideren vagyok. Stabil verzió. De a hiba attól még, amit ott is irnak.
Böngészgetek, egyszer csak megáll minden, és akármit nyomok nem reagál. Csak az egérmutatót tudom mozgatni. Akármennyi időre hagyom itt így nem tér magához. Csak reset segit. Utána meg úgy tesz, mintha semmi hiba nem történt volna, csak én indítottam újra váratlanul az eseménynapló szerint...
-
Ezzel a fagyós hibával nem küzd más is? [link]
Random abbahagyja a működést minden, és már csak egérrel tudok kóvályogni a képernyőn, semmi mást. Csak reset segít. Terhelés alatt semmi baja a gépnek, mindenféle stress test, mem diag lefut gond nélkül. Event logban egy büdös darab bejegyzés nincs ami hibára utalna, csak hogy váratlanul indítottam ujra.
Friss gép, friss win11 install. (ROG X570 dark hero, 5900X, 32gb ram, 3080 ftw3 ultra, 2 m.2 ssd-vel)
Ez most a win11 valami nyűgje, vagy valami driver okozza? Már azon vagyok, hogy legyalulom, és felrakom a win10-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Gyúrósok ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest