Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
--ka
senior tag
válasz
koby11h
üzenetére
Designra szerintem a mai napig a legszebb Microsoft OS a Vista. Most, a 11 a második nálam.
A Vista alá komoly vas kellett a maga korában és az nem volt mindenkinek. Kétmagos processzorral, 2GB RAM-mal, diszkrét VGA-val semmi gondom nem volt vele, pedig akkor még nem volt SSD, csak 7200RPM HDD alatta. A 32 bitest használtam többet.
Egyébként olyan hatalmas szívás nálam egyik Microsoft OS-sel sem volt soha. A problémát inkább az jelentette, hogy a régi hardvereimet nem mindegyik támogatta, pl. a HD4000 széria előtti ATi (AMD) kártyák Win 8.1 és az utáni támogatásának hiánya meg nem az MS sara.
Amivel szívtam nem keveset az OS-nek nem nevezhető (ugye MS DOS alapú) 95 és 98 volt. A 98SE még csak, csak. Még a Windows ME sem volt annyira rossz, bár azt csak ismerős gépén tartottam karban, mondjuk annyi elég is volt belőle.
A Windows 10-nek kétszer futottam neki, de végül közel sem ragaszkodom annyira hozzá, mint az XP-hez a Win 7-tel szemben vagy a Win 7-hez a 10-zel szemben.
A 8.1 technikailag nem volt rossz, de a 8 annyira "újító" volt, hogy csak próba szinten szerepelt nálam mindkettő.
Az igazi kedvenc technikai szempontból egyértelműen a Windows 2000 volt és marad is.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310 i5 8500T 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 S 4GB Formula Air Mesh G3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest