- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Angel2014
üzenetére
Az ESD ISO-nál tömörített
install.esdfájl van a nagyobb méretűinstall.wimhelyett, valamint az ESD ISO kevesebb kiadást (indexet) tartalmaz mint a standard konzumer ISO, azért kisebb a mérete. Amúgy meg az előbbieket leszámítva ugyanaz mindkettő, ugyanúgy lehet velük telepíteni, upgrade-elni, stb., éppen ezért felesleges ezt tovább ragozni.
"Akkor a creatoros mehet a kézzel csinált fat 32 uefis telepítőre és meg lehet nézni tovább enged e úgy hogy már regisztrált a win 11 volt fent win 10 ről frissítve."
Miért ne mehetne?
A továbbenged meg nem az ESD / standard konzumer ISO függvénye, hanem hogy megfelel-e a PC a követelményeknek, a már meglévő digitális licenc meg nem keverendő az alább említett BIOS/UEFI OEM Key megoldással."Az ei cfg-t be lehet húzni a sourches mappába?"
Miért ne lehetne?
De az az előbb már világosan le lett írva, hogy erre pendrive-ról történő tiszta telepítéskor (clean install) max. a W10/W11 rendszerekkel előtelepített hardverkonfigurációk illetve BIOS/UEFI OEM Key esetén lehet szükség attól eltérő egyéb kiadás kiválasztásához és telepítéséhez, ellenben egyéb esetben nem és emiatt akkor felesleges babrálni... -
King Unique
titán
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Nem így értettem hanem mi hiányzik belőle hogy kisebb. standard konzumer ISO miért nagyobb?
Amúgy nekem felment akkor is ha jelzett.
-
munky
őstag
Sziasztok!
Az alapértelmezett programokkal vannak gondjaim.
Képnézegetéshez az irfanview-t szoktam használni, de Win11 alatt egyszerűen nem tudom hozzárendelni a .jpg fájlformátumot. Ez a helyzet a videólejátszáshoz használt MPC-HC-val is. Ott az .mp4 kiterjesztéssel nem jutok dűlőre.
Egyszer már visszaállítottam az alapértelmezett beállításokat, de ezek után sem kínálja fel az említett fájltípusokat.
Van valami ötletetek mi lehet a megoldás?
-
törölt tag
válasz
King Unique
üzenetére
Én is kipróbáltam a Rufus v3.16 W11 no TPM/egyéb trükkjét és a Lenovo T400-on tökéletesen felment a 11+frissitett is
-
Angel2014
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Ezt mondom..mi a különbség a két méret között?
-
King Unique
titán
válasz
Angel2014
üzenetére
Azt akarom ezzel mondani, hogy az MCT-vel letölthető ESD ISO eleve kisebb méretű és ezért FAT32 fájlrendszerű pendrive-ra is simán másolható, lásd egy másik válaszban leírtakat, erről is már többször volt szó itt.
Viszont ettől még nem támogatott hardverkonfigurációra nem fog csak úgy települni a Windows 11, ahhoz az egyik iménti válaszban linkelt módszerek kellenek, lásd pl. a Rufus megoldását is, amit kipróbáltam és működik, nincsen vele semmi gond. -
Angel2014
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Azt akarod mondani ha média creatorral letöltöm ugyan azt az iso verziót akkor az felmegy.
Az csak 4,3 gb és nem 4,99 mi a különbség a kettő között? Miért nagyobb az iso?
Rufuszt ha lehet kihagynám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Óra topik
- Assetto Corsa EVO
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A továbbenged meg nem az ESD / standard konzumer ISO függvénye, hanem hogy megfelel-e a PC a