Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Ekkora egy ótvar fost. Elindítottam a telepítőt, nagy nehezen eljutott odáig hogy letölti a fájlokat a netről, ellenőrzi minden oké-e, aztán fennakad azon, hogy a VirtualBoxal nem lesz kompatibilis, törölni kell, mert addig ba.zik továbbmenni. Magától persze nem tudja megtenni, manuálisan kell. Oké, letörlöm, meg a szarjait is amit otthagyott, mehet a tovább gomb. Gondoltam naivan. Mert nem működött. Oké, visszalépés, újra, ekkor letörölte a letöltött fájlokat, és elkezdte letölteni újra.
Majd eljutott megint oda, hogy a VirtualBoxal nem kompatibilis...
Gépújraindítás, aztán saját hülyeségem okán véletlenül a telepítővarázslót indítottam el, ami letöltötte az 1.7GB-ot, majd törölte, majd újra letöltötte, majd törölte, majd újra elkezdte... ekkor vettem észre a hülyeségemet, leállítottam, elindítottam az iso-ból a setupot, ami persze most meg nem tölt le semmit, nem csinál semmit, így indíthatom újra megint a gépet, viszont, az elmúlt tíz perc alatt képtelen volt letörölni a saját szarjait amit létrehozott, hogy be tudjon záródni...
Kész röhej, kétszer frissítettem fel ugyanígy a win7-et win 10-re, ami mindkétszer simán meglépte ezt probléma nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gran Turismo
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Samsung PM9C1b 1TB M.2 PCIe Gen4 SSD! 7.100-6.700MB/s
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd eljutott megint oda, hogy a VirtualBoxal nem kompatibilis...