Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#7952) tomboy0013


tomboy0013
veterán

Nagyszerű, ma reggelre már a Naptárnak a csempéje sem jó. Lehet feladom megint ezt a W10-et. Marha jó a rendszer és nagyon nem akarom visszatenni a 8.1-et már de már az üzemidő is egyszerűen szánalmas szinten mozog. Fél óra netezéssel megeszi az aksi 30%-át. Egyedül net nélküli készenléttel bírja jól, na de úgy meg mi értelme az okostelefonnak. Örülök ha egy napot elmegy mostanában a telefon, 8.1-gyel hasonló használattal 2-3 nap sem okozott gondot hozzáteszem folyamatos nettel és helymeghatározással ami W10-en nagyjából mindig ki van kapcsolva.. Hiába ontom már hónapok óta a visszajelzéseket ezzel kapcsolatban sokat nem érek vele. Ugyanez volt a 920-szal 8.1-re állást követően és annak a példájából kiindulva úgy érzem itt sem lesz más a helyzet. Marha bosszantó, hogy a konkurenciának fontos az üzemidő csiszolása is a MS meg rendszeresen szarik az egész üzemidő témára.
Volt első körben HR is meg 8.1-re visszaállást is és mindenhogy ugyanolyan, szóval ezeket felesleges javasolni. Legutoljára a 166-os build volt elfogadható szinten az aksival kapcsolatban, de azóta lejtmenet minden build-nél.
A mai példa: Este éjfél körül leraktam 41%-kal a telefont (kikapcsolt nettel), ma reggel neteztem kb 20 percet meg volt benne 1-2 chat üzenet Messengeren és jelenleg 10%-on figyel. Tegnap délután töltöttem fel 4 körül. Játékkal meg nagyobb igénybevételű dolgokkal meg sem merem próbálkozni...

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.