Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bara17
tag
Nos én is felraktam 735-re a 10586os buildet. Tapasztalatok:
-viszonylag gyors rendszer de 8.1 et még nem éri el
-fényképek alkalmazás lassú, zoomolasnal ugrál a kép
-kapcsolatok, fényképek, gépház lehetne jóval gyorsabb
- pozitívum nekem az edge,a naptár és részben az email alkalmazás
-nem gyári alkalmazásnál nav. Sáv nem tűntethető el
-egyéb alkalmazások egész sebesen nyílnak
-wifi jel nem cserélhető (kidob a kezdő képernyőre)
-akkuidő egy picit rosszabb de még elviselhető
-csempék nekem szépen frissülnek
-tarterulet alkalmazás rossz, nem tudom átrakni a programokatÖsszességében nekem tetszik marad is fenn de azért többet várna az ember...(és itt most nem a hibákra gondolok). Ami igazából legjobban idegesít , az hogy az email alkalmazásnál nem menthetőek az emailek sd kártyára. Vagy szerintetek van arra esély hogy az emaileket ne kelljen letölteni?
-
appleGjuice
tag
Facebook Messenger másoknál is szokta lefagyasztani és újraindítani a telefont? Nem biztos, hogy az appal van a baj, de mindig annak használata közben/után történt ez, és már elég idegesítő volt, hogy 10 percenként lefagyott. Most épp tesztelem, hogy letöröltem és mi lesz, de eddig még nem fagyott ki.
-
Tottalino
tag
Az időjárást ki lehet már tenni a záróképernyőre?
-
BiP
nagyúr
válasz tomboy0013 #8014 üzenetére
(#8014) tomboy0013: Nálam is dettó. Örültem neki 1 napig, tegnap este megint resetelt egy orbitálisat.
Ez így használhatatlan. Amúgy HR nélküli állapot, pár builddel ezelőtt volt az utolsó HR-em.(#8015) Švejk: Friss HR-t nem akarok neki adni, pont azért van a backup, hogy visszaállítson mindent, és egy belakott rendszer fogadjon, ne kelljen 0-ról kezdenem. Tessék működni rendesen, kérem szépen! Az a dolga.
(#8019) Clemi : Nálam is. Egy kockás füzet is kevés lenne felsorolni, hány build fordult meg rajta, nálam sem nagyon csinált ilyet. (Persze volt már néha újraindulás, de nem ennyi, és nem 1 alkalmazástól, ráadásul egy RTM-nek szánt rendszeren).
(#8023) burasu4: Újraírták a cuccot, a Microsoftos Kamerába belepakolták azokat a funkciókat, amiket az anno Nokiától örökölt
NokiaLumia Camera v5 tudott. Mások az ikonok, de lényegében most már ugyanaz, csak szarabb
No meg nem csinál 5mpixeles kis képet, csak nagy méretűt. (és azt kisebb filemérettel, rosszabb minőséggel). Ha valaki tudja, hol lehet ezt állítani, légyszi szóljon.(#8032) Zsoltifree: Szerintem semmi. Előbb-utóbb úgyis kivezették volna. Véletlen egybeesés.
De ha esetleg talán véletlenül netántán kijön a Nokia egy telefonnal, az kb. úgy, mint a tablet.
Valaki legyártja, és rárakják a plecsnit, mert a Nokia brand még mindig jól cseng, van értéke.(#8045) batai15: Egyik sem: Windows Device Recovery Tool most a rendes neve.
Itt is kivezették a Lumia nevet, csak itt senkinek nem volt feltűnő, megfelelő alap összeesküvés elméletet gyártani
(A régebbi telefonokhoz meg él még a Nokia Software Recovery Tool)(#8057) blackraider: tomboy0013 és én jelentkezünk.
Engem azért zavar különösen, mert bár rohadtul nem vagyok egy facebook mágus, de a messengert viszont erősen használom / -nám.(#8062) batai15: Asszem Extrák, Érintés.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Win10 alatt hol vannak a navigációs sáv beállítások?
-
gretzky77
veterán
Sziasztok az új build esetén sajnos nálam is vannak újraindulások,látom itt sokan írják,viszont nem a messenger a ludas mert azt én nem használom,nálam a viberrel csinálja illetve nagyon ritkán a sima üzenetek használata közben jön a reboot. Elég zavaró eddig semmi gond nem volt vele,de ez most előjött nálam is!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
havasil
csendes tag
Nálam most minden különösebb ok nélkül a notification center hülyült meg. A banner megjelenik minden esetben, de minden alkalommal üres marad a notification center. Nem szeretnék HR-t, mert eddig semmi komolyabb problémám nem volt, és a hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, hogy azzal generálnék párat
[ Szerkesztve ]
-
Švejk
őstag
Az áruházban eddig mindig felajanlotta hogy fizethetek a modilos egyenlegemmel is, most nincs ilyen, pedig szeretnék megvenni egy appot. Hogy lehetne működésre bírni hogy ne csak bankkartyat fogadjon el?
-
-
batai15
félisten
Eddig tetszik a w10. Nem rossz .Remélem az akku se lesz sokkal gyengébb mint a 8.1 alatt.
Bár egy restart volt már. remélem nem sok lesz . -
togateam
senior tag
-
savoo
addikt
A messenger mostanában a WP7-es időket idézi, ma éjfélkor jött két értesítés egy két nappal ezelőtti beszélgetésről...
Másnak jól működik a wordflow? Nekem az új build óta ökörségeket ajánl fel, de olyan is van hogy semmit.. -
togateam
senior tag
válasz togateam #8076 üzenetére
Már csak azt kéne megtalálnom hogy éjjel ne csiporászon hogy emil-jött meg valaki éjjel a facebook előtt gubbasztott mert nem tudott aludni.
Hol lehet időzíteni az értesítési időket? Ez az egyetlen dolog amitől "kivagyok".A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
válasz Partyface007 #8079 üzenetére
Csak az a baj hogy a Cortana magyarul nem elérhető és Magyarországon a telefont magyarul fogják használni
Ezért nem állítom át én sem.
Tehát akkor ez [moderálva].
De köszönöm.
[moderálva][ Módosította: Mate ]
A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
togateam
senior tag
1000 emberből 999 a magyart használja,pár "nagyokos" aki eredeti nyelvet tesz rá.
De ez nem vita tárgya.De az emberek nem veszik meg ha nem tud magyarul.Az más kérdés hogy a teszterek angolul használják,de nincs itt 300.000 teszter Pár százról beszélünk max,azok is mind külyübuzik és ebben a szakmában "laknak". World Peace !A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
veterán
válasz togateam #8084 üzenetére
Az a par nagyokos, aki mas nyelven hasznalja, valoszinuleg azert, mert sokkal egyertelmubb a menurendszer, valamint van valamilyen szintu nyelvtudasa.
De ehhez biztosan helikopternek kell lenni minimum.
Nem vagyok kutyubuzi, meg milyen szakmarol beszelsz?
A par szaz milyen szamitas alapjan jon ki? Trolol, hasrautes alapjan benyogni szamokat nem szep dolog...Everybody lies.
-
Partyface007
őstag
válasz togateam #8081 üzenetére
szerintem is hülyeség hogy hozzá van kötve de sajnos ez van, mondjuk nem is értem miért nem tették ezt elérhetővé a 10-ben cortana nélkül ( biztos nem érkezett elég panasz erre :-) )
nagyon szívesen elbeszélgetnék azzal a döntéshozóval a Microsoftnál aki ezt meg az összes ehhez hasonló agyatlan döntéseket hozza
speciel nekem nem gond mert amúgy is angolul használom a telefont de nyilván ez nem várható el mindenkitől..
-
batai15
félisten
Here map hova tűnt ?
Azt kéri frissítsem az újabb verzióra, amit persze nem lehet .
storeban pedig nincs fent.
Más alternatíva pedig nem kell . -
BiP
nagyúr
válasz togateam #8084 üzenetére
Szerintem ennél sokkal "jobb" az arány. Nem egy ismerősöm van, aki se nem teszter, se nem IT-s, még csak az érdeklődése sem az, nem is kütyübuzi (értsd: totál hidegen hagyja), mégis angolul használja a telefonját.
(#8065) tomboy0013: Pár nap múlva meglátjuk. Ha bevált, akkor lehet, hogy én is ráfordítom az energiát.
[ Szerkesztve ]
-
togateam
senior tag
Az a baj hogy ti csak a 20-30 éves korosztályt veszitek figyelembe az én 50-55 éves fejem már nem számít,bizony az én korosztályom még oroszt tanult a suliban,és a nagy részük szaki lett,tehát kőműves,asztalos,víz-gáz szerelő,villanyszerelő,stb.Nem buta emberek de nem vesznek-(már) angol nyelvű eszközt,30 éve még meg vettük az angol nyelvű VHS magnót De ma már amelyik készüléket angolul kell használni bizony egy fillért sem ér.
És a lumia ezek szerint pont ezt a tábort erősíti,ne csodálkozzanak ha nem érnek el sikereket(még ha kis magyar vagy egyéb leszart piacról is beszélünk).
Köszönöm hogy meghallgattál.A leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
-
veterán
válasz togateam #8098 üzenetére
Allitsd at oroszra.
Nem erositi ezt a tabort, teljesen teves kovetkezteteseket vonsz le.
Van idosebb wp felhasznalo is ezen a forumon, neki nincs problemaja a telefonnal, biztosan o is vanalmi szazalekos baromsag resze. Ja nem.Az altalanositas hegyekbe valo halmozasatol meg nem lesz igazad.
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
togateam
senior tag
válasz Pttypang #8099 üzenetére
Igazad van.
Most kérdezd meg anyut meg aput hogy ők milyen nyelven használják a telefont,és ha választani kell egy angol nyelven használható telefon és egy magyarul korlátozottan használható és egy teljes értéken magyarul használható android telefon között mit választanak?
És utána feleséged és a barátnőit
Nehogy te legyél az elenyésző kisebbségA leggyorsabb lehetőség : togateam@gmail.com ez mindig csipog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor