- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Aktív témák
-
xeri
tag
Nagyon fura dolog történt a gépemmel, hátha valaki járt már így és rájött a megfejtésre. Belepróbáltam egy USB3-as kártyát, csak hogy működik-e (igen), és elment a gép hangja. Kivettem a kártyát, hátha ütközést okozott vagy akármi, nem jött vissza. Kábel, erősítő, hangfalak rendben, nekiálltam wint újraindítani, drivert leszedni+újrarakni, hangkeverőt csesztetni (HDMI-n ment hang a monitorra). Amikor a kimenetet 48kHz/16bitről átkapcsoltam 24-re, mintha valami hallatszott volna a teszt alatt, és akkor elkezdtem feltekerni a hangerőt, és lett hang. De olyan gyenge, hogy már alapzaja is van az erősítőnek, és még így sem éri el a korábbi szintet (miközben a driver újratelepítésnél a hangkeverő mindent feltolt 100%-ra, előtte 40% körül használtam évekig). És zenéknél kis torzítást is hallok olyan helyeken, ahol korábban nem.
Egy MSI X470-es lap integrált kártyájáról van szó, ami eddig tökéletesen megfelelt a célnak. Lehet, hogy valami így szállt el benne, hogy működik tovább 'csökkentett módban'?A gugli nagyon lehangoló volt, csupa olyan tippet adnak, amiken már rég túl vagyok, mire egyáltalán keresni kezdek... ja, és youtube-videóban mondják el, mikor épp nem hallasz semmit
Aktív témák
Hirdetés
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Google Pixel topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Pro 13" Retina M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztro / Garancia / Magyar
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest