Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
xeri
tag
Nagyon fura dolog történt a gépemmel, hátha valaki járt már így és rájött a megfejtésre. Belepróbáltam egy USB3-as kártyát, csak hogy működik-e (igen), és elment a gép hangja. Kivettem a kártyát, hátha ütközést okozott vagy akármi, nem jött vissza. Kábel, erősítő, hangfalak rendben, nekiálltam wint újraindítani, drivert leszedni+újrarakni, hangkeverőt csesztetni (HDMI-n ment hang a monitorra). Amikor a kimenetet 48kHz/16bitről átkapcsoltam 24-re, mintha valami hallatszott volna a teszt alatt, és akkor elkezdtem feltekerni a hangerőt, és lett hang. De olyan gyenge, hogy már alapzaja is van az erősítőnek, és még így sem éri el a korábbi szintet (miközben a driver újratelepítésnél a hangkeverő mindent feltolt 100%-ra, előtte 40% körül használtam évekig). És zenéknél kis torzítást is hallok olyan helyeken, ahol korábban nem.
Egy MSI X470-es lap integrált kártyájáról van szó, ami eddig tökéletesen megfelelt a célnak. Lehet, hogy valami így szállt el benne, hogy működik tovább 'csökkentett módban'?A gugli nagyon lehangoló volt, csupa olyan tippet adnak, amiken már rég túl vagyok, mire egyáltalán keresni kezdek... ja, és youtube-videóban mondják el, mikor épp nem hallasz semmit
Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Warzone
- iPad topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest