- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Lives-ről Bővebben: link ki mit tud? Mennyire használható?
-
vtechun
veterán
jah oké, én direct stream copy-val nyomom a hangot, mert ac3-ban hagyom.... tehát az nem változik...
-
vtechun
veterán
ez a lives mennyire használható? Bővebben: link
-
vtechun
veterán
videoszerkesztő progi? virtualdub szintü jo lenne
-
vtechun
veterán
ez az avidemux máris megbukott
2 avi összefűzésénél csúszik a hang
[Szerkesztve] -
vtechun
veterán
valamilyen az autogordianknothoz hasonloan egyzserüen használható és mégi jó minőséget produkáló dvd > avi program van linuxra? hangsúlyozom, hogy egyzserü és nagyszerű legyen, a mencoder frontendeket eddig nem nagyon találtam annak...
-
vtechun
veterán
Hello!
Az imént láttam egy topicban, hogy valaki videoszerkesztő programot keresett és pont egy olyat ajánlottak neki, ami linux alá is létezik (avidemux). Ekkor ötlött belém, hogy indítok egy ilyen topicot ami segíthet átállni a winről linuxra... Én valami jó tv-néző progit keresek most linuxra ami tud időzítve felvenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest