- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Aktív témák
-
fauv
őstag
Igen, teljesen jól értelmezted.
Nos, lássuk csak, (nagyon kezdő vagyok még, szal nézd el a hülyeségeimet)
Próbálkoztam linuxon, ugye open vpn-el, meg kell csinálni a kulcsokat, a config file-okat, generálni kell minden félét. Eddig tiszta, hogy meg kell ezt csinálni, de Windows alatt hogyan tegyem meg mindezt?
Ha lennél olyan kedves és alapoktól leírnád nekem, lépésről lépésre mi a teendőm, azt nagyon megköszönném.Jelenleg ott tartok, hogy van a gépen egy feltelepített openvpn program, ill a routeren át van irányítva a szervergépnek szánt gépre az 1723-as port.
az openvpn-t innen szedtem le: http://openvpn.net/release/openvpn-2.1_rc19-install.exe
Láttam hogy a feltelepített mappában azon belül is az easy-rsa mappában vannak dosban futtatható file-ok, pl.: build-ca meg ilyenek.
Ezekkel kell valamit kezdenem?
Összesen 1-vagy max 2 clienst kellene ellátni, szóval szerintem itt nem kell mysql adatbázis, vagy az mindenképpen kell? (bocsi, csak nem tudom mi a dörgés
)
Nagyon szépen köszönöm eddigi fáradozásaidat, várom válaszod.
Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- E-roller topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- SzoftverPremium.hu
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest