Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonio
senior tag
válasz
Flashback #468 üzenetére
Esetleg Talisker 10.
Nem annyira füstös*, ellenben elég összetett zamatos borsos nagyon jó kis malt sok felfedezni valóval (szerintem nagyon jó az árt érték aránya) kifinomultabb min pl Laproaig 10 ...Most vettem Taliskert még csak 1 poháron vagyok túl
... de este megint rámegyek
*Laphroaig 10 e- van még füstösebb kategóriából Talisker kevésbé füstős, de a feleségem azért megkérdezte mikor megcsapta az orrát hogy "megint a büdösből iszol?" (értsd Laphroaig 10) mondom "igen" (nem akartam magyarázkodni)
-
igi
aktív tag
válasz
Flashback #468 üzenetére
Mostanában kóstolgattam a Laphroaig Four Oak -ot, szerintem megfelel a paramétereknek.
És literes -
Dr.Zoo
őstag
válasz
Flashback #468 üzenetére
Ha füstös, inkább Laphroaig 10.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest