Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szerencsére nem süllyedt túl mélyre a blogom, gyorsan megtaláltam (Ez egy enyhe célzás, hogy többen blogoljatok!
)Az előző blogban emlegetett kollégával pont másnap dolgoztam együtt, sokszor segített is, meg én is Neki, vicces volt...
Szerintem jobb is, ha hagyom ezt a témát és nem gondolok jobban bele.Elkezdődött a tanfolyamom, hát a szóbeli vizsga nem lesz piskóta

Gyakorlatitól talán annyira nem félek, de az még messze van.
Mivel eltolták a vizsgaidőpontjaimat (és ezáltal fizetnem is később kell) úgy döntöttem, hogy "megvigasztalom" magam, hétvégén veszek egy laptopot
(Pont a tanfolyam miatt nem tudok előbb érte menni)
Egy Asus laptop 42ezerért 60GB-os vinyóval (átmenetileg) Core2Duo T5800 proci, nVidia 9300GS 256MB VGA, remélem jó lesz. Ennél olcsóbban Sourcera is használható laptopot nem találok.Ha tesó hív a hétvégén akkor most nem fogok elmenni biliárdozni, egy időre hanyagolom. Főleg ha megveszem a notit, akkor nem lesz időm rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Snookeres terveket pedig nagyon hanyagolom, itthon nem lenne jó belekezdeni, minél többet kellene félreraknom, meg gyanítom, hogy gépre is fogok még jócskán költeni (nagyobb vinyó/SSD, jobb egér, egérpad, játékok)Utólag belegondoltam, mióta "otthonról" elköltöztem, azóta nem voltam sehol 2 egész évig egy helyen, tehát olyan kb. 2005 óta (pontos dátumról már fogalmam sincs)
Hirtelen ennyi, mindenkinek szép napot!
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(Pont a tanfolyam miatt nem tudok előbb érte menni)