Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SQX_Barto
üzenetére
Szerencsére nem süllyedt túl mélyre a blogom, gyorsan megtaláltam (Ez egy enyhe célzás, hogy többen blogoljatok!
)Az előző blogban emlegetett kollégával pont másnap dolgoztam együtt, sokszor segített is, meg én is Neki, vicces volt...
Szerintem jobb is, ha hagyom ezt a témát és nem gondolok jobban bele.Elkezdődött a tanfolyamom, hát a szóbeli vizsga nem lesz piskóta

Gyakorlatitól talán annyira nem félek, de az még messze van.
Mivel eltolták a vizsgaidőpontjaimat (és ezáltal fizetnem is később kell) úgy döntöttem, hogy "megvigasztalom" magam, hétvégén veszek egy laptopot
(Pont a tanfolyam miatt nem tudok előbb érte menni)
Egy Asus laptop 42ezerért 60GB-os vinyóval (átmenetileg) Core2Duo T5800 proci, nVidia 9300GS 256MB VGA, remélem jó lesz. Ennél olcsóbban Sourcera is használható laptopot nem találok.Ha tesó hív a hétvégén akkor most nem fogok elmenni biliárdozni, egy időre hanyagolom. Főleg ha megveszem a notit, akkor nem lesz időm rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Snookeres terveket pedig nagyon hanyagolom, itthon nem lenne jó belekezdeni, minél többet kellene félreraknom, meg gyanítom, hogy gépre is fogok még jócskán költeni (nagyobb vinyó/SSD, jobb egér, egérpad, játékok)Utólag belegondoltam, mióta "otthonról" elköltöztem, azóta nem voltam sehol 2 egész évig egy helyen, tehát olyan kb. 2005 óta (pontos dátumról már fogalmam sincs)
Hirtelen ennyi, mindenkinek szép napot!
Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
(Pont a tanfolyam miatt nem tudok előbb érte menni)