- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz DNReNTi #13262 üzenetére
A "valamelyik JetBrains termék"-ről annyit, hogy pont ma töltöttem le a WebStorm-t, mert JS IDE-t kerestem, tisztára megörültem, hogy az oldalukon semmi olyat nem találtam, hogy 30-DAYS FREE meg ilyenek, csak sima download... Gondoltam is, hogy ingyenes erre miután feltelepítette magát az arcomba vágja, hogy kell neki egy licenc key, vagy próbáljam ki a 30 days free-t. Na hát ez azért egy kicsit pofátlanság volt.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz DNReNTi #13262 üzenetére
"tekintettel arra, hogy a kérdező még teljesen friss hús, kifutna a világból ha meglátna egy IDE-t"
Egy fájl szerkesztéséhez sem akkora katasztrófa egy IDE... Kicsit túl van spirázva ez a kérdés, hogy merjen-e valaki nekiállni használni egy IDE-t. Ha sosem használta, a Notepad++-t is meg kell szoknia, ki kell ismernie, nem értem, miért ne lehetne ezt az energiát egy IDE legalapvetőbb kezelésének megtanulásába is fektetni.(#13259) Ursache:
Lehetne olyat, hogy használod a "Válasz" linket? Jobb lenne egyértelműen tudni, hogy épp kinek a hsz.-ére válaszolsz. Köszi![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest