Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
Szakos90
üzenetére
De hát azt neked kell tudni, milyen igényeid vannak. Annyit javaslok, hogy válassz olyat ami UVC-s, hogy mindenen működjön! Ezt mondjuk nem szokták feltüntetni.
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni! 
Én ezt néztem régebben, de ezt az oldalt is elb@szták.
Mindegy, Logitech c270-et is dicsérik, ez fix fókuszos 6e körül.
Dicsérgetik a Microsoft, és Logitech kamerákat alapból, a Creative se rossz. Én kipróbálnám a Trust zyno-t, és a V7 Pro-t is.
Ja, és a beépített LED-es a szemedbe világít. Gondolom mikrofont is akarsz bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magisk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Elvileg még mindig a Logitech C920 webkamera a legjobb, de szerintem kisebb felbontásúaknak is lehet jó képük, és 1080p-s se biztos, hogy jó. Autofókuszos kamerám még nem volt az új telefonomig, amibe manuálisan nem lehet szabályozni, és az úgy rettenet, hogy nem fókuszál arra amire akarom. De webkameráknál tudtommal nincs ilyen, hogy csak autofókusz, hanem manuálisan is lehet, ha kell. Mindenesetre ha hastáncolni akarsz, ne olyat keress, mert nem tud követni!