Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Azért, mert az instabil sávszélesség azt jelenti, hogy nem mindig nagyobb az átviteli sebesség a videjjó sebességénél. És akkor meg vagy meg kell állnia a képnek és teljesen elveszik, kiesik az a rész, vagy lekonvertálódik a minősége, úgy meg már nem HD minőségű.
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- SkyShowtime
- Milyen széket vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Gumi és felni topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.