Hirdetés
- Mustaros: Torrent jó dolog, de már nem használom.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Toma
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bluobluo75
üzenetére
Azért, mert az instabil sávszélesség azt jelenti, hogy nem mindig nagyobb az átviteli sebesség a videjjó sebességénél. És akkor meg vagy meg kell állnia a képnek és teljesen elveszik, kiesik az a rész, vagy lekonvertálódik a minősége, úgy meg már nem HD minőségű.
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Netflix
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az 1080p h264 kódolású videókról meg 3-6, de akár 8-10Mbps bitrátákat olvastam mielőtt feltettem itt a konkrét kamera streamelő kódolós kérdést. Az én 250-500kb/s közt váltakozó sebességem meg talán 240p-s videónak lenne elég elvileg. Mivel nem veszteségmentes tömörítésről van szó, minél nagyobb a sávszélesség, annál kevésbé kell tömörítenie, annál kevésbé terheli a processzort, és annál jobb a kép. De gondolom, annál nagyobb bitráta nem lenne, mint ahogy gyárilag felvesz, bár ki tudja.