Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkutya01
csendes tag
Sziasztok!
Újratelepítés óta a webkamerám fejjel lefelé jeleníti meg a képet(előtte nem tudom, nem használtam soha...). Próbáltam leszedni hozzá drivert, azt telepíteni, de nem engedte, mert elvileg a legfrissebb van feltelepítve. Skype, msn, vagy online webkamerás oldalaknál is fejjel lefelé jelenik meg a kép és kb. sehol nem találom, hol lehetne ezt átállítani. 64 bites win 7-em van, a laptop(Asus K70 ABseries) kamerája: usb 2.0 uvc 1.3m webcam.
Nem találtam eddig megoldást, lehet rossz helyen kerestem neten... Kérlek segítsetek, előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest